Rapportera olämplig annons

SO-rummet testar en ny sorts annonsering i mobilversionen som möjliggör för fler annonsörer att köpa våra annonsytor. Detta görs för att vi ska kunna fortsätta utveckla sajten och i högre takt än innan.

Vi har satt upp strikta regler för att blockera känsliga annonskategorier som inte passar på SO-rummet, men vi har inte lika stor kontroll över vilka annonsörer som köper annonsplatser och blir därför tvungna att vid enstaka tillfällen stoppa annonser retroaktivt (efter att den börjat visas).

Obs! Om du ser en annonsör som är olämplig (spelbolag, snabblån, extrema politiska budskap, viktminskning o.s.v.) ber vi dig kontakta oss omedelbart så vi kan blockera den. Vi vill bibehålla den miljö vi jobbat så hårt för att skapa genom åren och din användarupplevelse kommer alltid vara vår högsta prioritet. 

I formuläret nedan kan du rapportera olämpliga annonsörer. Detta görs enklast genom att klicka på annonsen och kopiera dess URL (länken till webbsidan du hamnar på). Vi kan då blockera annonsören snabbare.

CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar spam.